PO4x4 Fosfaat verwijderaar 500ml

<< Vorige - Volgende >>


PO4x4 Fosfaat verwijderaar 500ml


Artikelcode: PO4500PO4x4 Fosfaat verwijderaar 500ml
Het niveau van afvalproducten laag houden terwijl u uw dieren op een regelmatige basis voert, is van essentieel belang voor het in goede gezondheid houden van ongewervelden en vis.

De twee belangrijkste verontreinigende stoffen zijn in microbiële evenwichtig aquaria, nitraten en fosfaten. Met het huidige gebruik van NP-reducerende BioPellets, zijn nitraat en fosfaat niveaus dicht bij nul te houden.
In de meeste aquaria is er echter nog steeds een overschot van fosfaten. Fosfaat niveaus hoger dan 0.03 ppm zullen de koraal groei negatief beïnvloeden en hogere niveaus zal ook negatieve invloed hebben op de gezondheid van je vissen. 

Bovendien, bevorderen hoge fosfaat niveaus de groei van vervelende algen en cyanobacteriën. De meeste huidige fosfaat verwijderaars zijn gebaseerd op granulaire ijzer(III) hydroxide en geven ijzer-ionen af die in uw aquarium komen. Dit ijzer bevordert de groei van algen en remt de koraal groei. 

PO4X4 fosfaat Remover is een unieke chemisch samen gestelde polymeer in de vorm van mini pellets 

PO4x4 geeft nauwelijks ijzer af, klontert niet samen tot een grote klomp en kan prima worden gebruikt in een wervelbedfilter. Ze hebben een zeer groot bruikbaar oppervlak en kunnen veel fosfaat absorberen.

250 ml PO4x4 verwijdert 3 ppm van fosfaat uit ongeveer 8.000 liter van zoetwater of 4.000 liter zeewater. Let op dat u niet over doseert!! Snelle veranderingen in fosfaat kunnen uw dieren negatief beïnvloeden. Gebruik kleine hoeveelheden PO4X4 die de niveaus van fosfaat in uw aquarium langzaam kunnen reduceren.
PO4X4 is verkrijgbaar in 250 ml en 500 ml. PO4X4 werkt in perfecte harmonie met NP BioPellets en ReefPearls.
Euro 29.95

Aantal