IKS temperatuur module incl voeler

<< Vorige - Volgende >>


IKS temperatuur module incl voeler


Artikelcode: IKS1004IKS temperatuur module incl voeler
Voor gebruik bij Aquastar basissysteem!

Het temperatuur-moduul 
Met het temperatuurmoduul kunt u de temperatuur exact en constant in uw aquarium meten en regelen. Daarbij heeft u de mogelijkheid vooraf verschillende regelwaarden voor dag en nacht, evenals voor zomer en winter in te geven. Zo kunt u natuurgetrouwe temperatuurverlopen in uw aquarium produceren. De waterdichte temperatuurvoeler maakt ook de temperatuurmeting, bijv. op de bodem, mogelijk. 

Tip: 
Let u er alsublieft op, dat de waarden pH, zuurstof en geleidbaarheid ten dele heel sterk temperatuurafhankelijk zijn. Met behulp van een temperatuurmoduul kan een automatische temperatuurcompensatie van alle meetwaarden worden uitgevoerd, zodat een temperatuurmoduul altijd zinvol is, ook wanneer u daarmee geen temperatuurregeling wilt uitvoeren.

Toepassingsvoorbeeld:
U wilt de bodem verwarming, de hoofd verwarming (bijv. verwarmingselement) evenals een koelapparaat met een temperatuurmoduul sturen. 
Voorbeeld: Bij 25°C wordt stopcontact 1 met een bodemverwarming geactiveerd. Is het verwarmingsvermogen van deze in de winter niet toereikend en de temperatuur zakt, wordt een verwarmingselement bij 24.5°C over contactdoos 2 bijgeschakelt. Stijgt echter in de zomer die temperatuur op 27°C, wordt een ventilator/koelapparaat op contactdoos 3 ingeschakeld. Daarbij kunt U vooraf verschillende waarden voor dag/nacht en zomer/winter ingeven! 

Technische gegevens 
Meetbereik van 0 °C tot 50°C 
nauwkeurigheid 0,05º C 
Schakelhysterese 0.15°C 
Er kunnen tot en met acht regelingen worden geprogrammeerd 
Hoogste en laagste alarmwaarde 
Hoogwaardige, waterdichte Pt1000 klasse A sensor 

Voor meer informatie kijk op www.iks-aqua.com
Euro 151.50

Aantal   Kopers van dit produkt kochten ook: