Giesemann Matrixx T5 12x80 Watt

<< Vorige - Volgende >>


Giesemann Matrixx T5 12x80 Watt


levering in geanodiseerd aluminium. kleur mogelijk als optie

Artikelcode: GM-20.291.512Giesemann Matrixx T5  12x80 Watt
Afmeting armatuur: 1500 x 620 x 65mm. Levering inclusief lampen.

MATRIXX, een lichtsysteem dat speciaal voor de T-5 technologie ontwikkeld werd. Het kenmerkt zich door zijn opmerkelijke design, verenigt met de modernste lichttechnieken. De lichttechnische exact berekende reflectoren zorgen voor de hoogste lichtopbrengst met een geringe opwarming van de lampen. De speciale reflectoropstelling verzekert een uitgesproken hoge opbrengst en de perfecte lichtverdeling van deze lampen. Ondanks de zeer geringe bouwhoogte van slechts 60 mm, kan daarmee een gecontroleerde belichting zonder schaduw worden gerealiseerd. Het systeem is uitgerust met een goede ventilatie, zodat de lampen niet te warm worden.

Op aanvraag kunnen alle MATRIXX modellen met dim-techniek geschikt voor aansluiting op aquariumcomputer G-tron of GHL Profilux voorzien worden. De MATRIXX is daarmee compleet aansluitingsklaar en kan zonder problemen met de aquariumcomputer verbonden worden. 

Naast de comfortabele lichtsturing en dimmogelijkheden laten zonsopgang, zonsondergang, bewolking, regendagen en maancyclussen zich vlot simulieren. Bovenop de mogelijkheid voor aansluiting van de sturing op uw huiscomputer zijn bij onze G-tron computers nog verdere meet- en regeltechnieken voor de sturing van uw aquarium geintegreerd. Seriematig wordt elk MATRIXX armatuur met POWERCHROME T-5 lampen uitgerust. 

Levering is standaard in matzilver geanodiseerd. Bij bestelling dient u aan te geven wat voor kleur u wilt. Als u de standaard kleur wilt, dan vult u een 0 in. Wilt u de uit voering in kleur, dan geeft u het nummer aan van de kleur die u wenst.

0 = matzilver geanodiseerd
1 = diamantzwart-metallic
2 = titaniumzilver-metallic
3 = oceaanblauw-mineraaleffekt
4 = steengrijs-metallic
5 = barnsteengoud-mineraaleffekt
6 = polarwit
7 = stratogrijs-metallic
8 = champagne-metallic
S = speciale kleur op aanvraag

Hetzelfde geldt voor een dimfunctie. Eén dimfunctie regelt altijd 2 lampen. U dient aan te geven of een dimfunctie wilt en aan te geven hoeveel lampen u eventueel dimbaar uitgevoerd wil lhebben.

Wanneer u een plexiglas spatwaterbescherming wilt bestellen, dan kunt u dit ook aangeven.
Op deze manier kunt u uw eigen lichtarmatuur samenstellen.

Kijk voor meer informatie op de site van de fabrikant:  www.giesemann.de

Let op! Voor dit artikel worden extra verzend - en verpakkingskosten in rekening gebracht naast de gewone verzendkostenEuro 1452.00
Aantal