Aqua Illumination Vega Colour

<< Vorige - Volgende >>


Aqua Illumination Vega Colour


state of the art armatuur met vele instelmogelijkheden

Artikelcode: AI2013004Aqua Illumination Vega Colour
AI Vega Kleur
De nieuwe Vega is een state-of-the-art verlichting systeem met draadloze mogelijkheden mbt de controle van lichtkleur en -intensiteit. Er zijn bijna onbegrensde kleurmogelijkheden en individuele LED-sequencing mogelijk.
Verkrijgbaar in twee modellen:

Vega Kleur - Wit 
Vega Kleur - Zwart

Met de ingebouwde draadloze bedieningmogelijkheden kunt u draadloos verbinding maken met de controller. Nieuwe Vega firmware wordt automatisch bijgewerkt via de MK II AI draadloze controller. 

Dmv het regelen van het LED-niveau zijn realistische weerseffecten te bereiken. Wolken drijven over uw aquarium en bliksem flitst langs uw armaturen.

De AI Vega bevat krachtige Cree XM-L witte LED's plus blauw, royal blue, diep blauw, rood en groen satelliet-LED die allemaal zijn geplaatst binnen 80 graden optiek om de grootste spreiding tijdens het maximaliseren van de intensiteit en evenwichtige spectrale uitvoer te realiseren.

Let op! Om de Vega en Hydra draadloos te kunnen gebruiken in combinatie met de MK II controller is het aanschaffen van een USB adaptor noodzakelijk. U vind deze onder de knop opties.


Euro 599.00


Aantal   Klanten kochten ook: