Aqua Illumination LED Controller

<< Vorige - Volgende >>


Aqua Illumination LED Controller


Maak draadloos verbinding met de Vega, Hydra of Sol en Nano

Artikelcode: AI2013003Aqua Illumination LED Controller
Draadloze Controle

Maak draadloos verbinding met de Vega en Hydra en met de Sol en Nano als deze zijn voorzien van de draadloze adapter (die apart wordt verkocht) voor een ultieme controle van uw verlichting. De controller voorziet in een draadloze controle van de SOL, HYDRA, en VEGA armaturen. Hierdoor kunnen nieuwe functies zoals bewolking worden gebruikt op de SOL armaturen.

De controller kan ook worden gebruikt in standaard bedrade modus via de 3.5mm datakabel voor SOL en Nano alleen, in de bedrade modus is de draadloze functie van de controller uitgeschakeld.

USB netadapter (apart aan te schaffen wanneer controller draadloos wordt gebruikt in combinatie met MET VEGA / HYDRA) . Niet nodig voor SOL in bedrade aansluiting. Aansluiting met draad rechtstreeks aan de SOL met de meegeleverde datakabel.


Zelfs zonder de juiste maancyclus te plannen, de AI controller verandert de verlichting gebaseerd op de maancyclus die is voorgeprogrameerd. Zodra u de klok van de controller instelt, zal deze de lichtintensiteit aanpassen volgens de fase van de maan.

Kleurbeheer: Met de controller kan elk van de witte, blauwe en royal blue kanalen kunnen worden ingesteld van 0-100% , wat betekent dat u kunt afstemmen op de lichttemperatuur zoals door u gewenst. 
Onweersbuien: Met de controller kunt u de opwindende ervaring van het onweer in uw aquarium te creëren.
Euro 119.95


Aantal